Івано-Франківщина: за добу в області виникло 5 пожеж

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 5 пожеж

06.07.14 18:01 0 826
4 липня о 11:48 год. в місті Коломия по вулиці Шевченка виникло загорання легкового автомобіля «Volkswagen Passat». Вогнем знищено електропроводку та панель, пошкоджено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

4 липня о 16:42 год. в селі Назавизів Надвірнянського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем частково пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 17:34 год. в обласному центрі по вулиці С.Галечко горіло побутове сміття в контейнерах на відкритій території на площі 12 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 липня о 03:49 год. в місті Бурштин по вулиці Міцкевича виникла пожежа автомобіля «МАЗ». Вогнем пошкоджено салон та моторний відсік автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

5 липня о 04:30 год. в Івано-Франківську по вулиці Витвицького виникло загорання побутового сміття на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 1093 пожежі, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ