Працівники УДСБЕЗ Буковини відзначили День служби

Працівники УДСБЕЗ Буковини відзначили День служби

06.07.14 15:40 0 1257
5 липня 21 рік тому в Україні було створено Державну службу боротьби з економічною злочинністю.

Під час вітального слова начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко зазначив, що робота працівників УДСБЕЗ завжди позитивно характеризується. Протягом 2014 року виявлено більше 560 кримінальних правопорушень. У результаті здійснення комплексу оперативних та практичних заходів у сфері службової діяльності задокументовано понад 160 злочинів.

Окрему увагу приділили ветеранам служби. Кожен з них, у свій час був яскравою постаттю та доклав немало зусиль в боротьбі з економічною злочинністю краю та навчання молодих фахівців, - відмітив начальник УМВС. закладені ними традиції підтримуються і розвиваються. Служба боротьби з економічною злочинністю була і залишається кращою в системі МВС.

Від ветеранів служби вітальне слово промовляв Лоскутов Борис Іванович. Він зазначив, приємно бачити, що естафету роботи перехопили молоді, але відповідальні працівники і побажав їм наснаги та здоров’я.

З нагоди свята найкращим працівникам УДСБЕЗ начальник УМВС Валерій Зінченко вручив подяки Міністерства внутрішніх справ, чергові звання та грошові премії.

Вітаючи всіх працівників з Днем служби, Валерій Зінченко висловив впевненість, що економічна безпека держави, безпечне життя її громадян залежить від спільної напруженої праці. І добре, що вона приносить свої позитивні результати.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: нові кадрові ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ