В Івано-Франківській області вічна пам"ять і шана загиблим героям

В Івано-Франківській області вічна пам"ять і шана загиблим героям

06.07.14 16:11 0 872
Керівники УМВС в області та особовий склад міліції Прикарпаття, а також всі бажаючі прийшли до Катедрального Собору Воскресіння Христового, аби помолитись за душі загиблих в антитерористичній операції бійців роти спеціальної міліції.

Сумно до болю, адже 40 днів тому під Слов'янськом, що на Донеччині, обірвалось життя сімох молодих людей. Смерть вирвала їх від дітей, батьків, друзів та колег. Це – справжні герої, які були відкриті до людей, виважені в словах і діях, принципові, як сталь, а водночас безмежно добрі та порядні.

Члени колегії УМВС в області висловили щирі співчуття, адже розуміють, як тяжко родинам, бо тяжко і самим. Зрозуміло, що і досі ніхто не змирився з цією втратою.

Зі слів керівника УМВС в області Миколи Семенишина: «Наші двері завжди відкриті для Вас, для родин загиблих міліціонерів. Правоохоронці зроблять все можливе, щоб допомогти Вам, батькам та дітям, адже світла пам’ять про справжніх прикарпатських героїв, які не жаліючи власного життя боролись за єдність України, назавжди залишиться в наших серцях.

ГЕРОЇЧНО ЗАГИНУЛИ…

ЗАХИЩАЮЧИ СВОЮ ВІТЧИЗНУ…
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Україна закриває порти ...

КОМЕНТАРІ