Громадськість позитивно оцінила роботу керівництва УМВС з підготовки батальйону "Івано-Франківськ"

Громадськість позитивно оцінила роботу керівництва УМВС з підготовки батальйону "Івано-Франківськ"

06.07.14 17:45 0 774
Чергове засідання Громадської ради при УМВС України в Івано-Франківській області відбулося в обласному управлінні міліції. Серед основних питань, винесених на порядок денний було обговорення і вирішення найактуальніших проблем бойового злагодження та матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульно-постової служби«Івано-Франківськ».

Вислухавши усі озвучені питання, керівництво міліції УМВС запропонувало членам громадської ради, громадськості, а також представникам засобів масової інформації виїхати на базу навчально-тренувального центру «Лисець», де безпосередньо можна оцінити умови проживання та якість навчань особового складу батальону.

Відтак присутні відвідали табір та позитивно оцінили зміни, які відбулися в новоствореному батальйоні за два останні тижні.

Відновлено їдальню, яка не працювала два роки і оцінити перший приготовлений обід, запросили керівників обласного УМВС та громадськість. Меню обіду складало: традиційний український борщ, каша із м'ясом, а до смаку цибулька та часничок. Кухонні прибори - не традиційні тарілки та вилки, а все по-справжньму , їжу подали у похідних казанках з яких щоденно харчуються бійці батальйону.

Гостям такий обід дуже сподобався, а особливо тим, хто колись служив у збройних силах, адже вони мали можливість згадати свій час військового життя.

Як повідомив т.в.о начальника УМВС в області Микола Семенишин: - «Вже за декілька днів хлопці будуть проживати в таборі, запрацювала їдальня, повністю пошита форма та закуплені берці». Батальйон формується з числа добровольців, які захищатимуть порядок на території регіону та поділений на групи, які щоденно займаються фізичною, вогневою, тактико - спеціальною, медичною підготовкою.

Громадськість та керівництво УВМС і надалі щоденно будуть відвідувати розташування батальону, спільно вирішиватимуть проблемні питання.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Мбокані тривожно в Києві і ...

КОМЕНТАРІ