В Івано-Франківській області в Коломиї жінка під час сварки вдарила ножем свого співмешканця

В Івано-Франківській області в Коломиї жінка під час сварки вдарила ножем свого співмешканця

06.07.14 10:34 0 1154
Учора до Коломийського МВ УМВС по спецлінії «102» поступило повідомлення від чергового лікаря Коломийської ЦРЛ про те, що каретою швидкої допомоги доставлено 37-річного місцевого жителя із діагнозом ножове поранення грудної клітки.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна группа Коломийського МВ УМВС. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що 4 липня близько першої години ночі за місцем проживання 48-річна жінка спровокувала конфлікт на грунті ревнощів із своїм співжителем. В ході сварки жінка схопила кухонний ніж та нанесла удар співжителю в ліву половину грудної клітки.

Зрозумівши, що накоїла зловмисниця викликала медиків. Каретою швидкої допомоги чоловіка доставлено до медичного закладу. Наразі потерпілий знаходиться у тяжкому стані на лікуванні у реанімаційному відділенні Коломийської ЦРЛ.

Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим СВ Коломийського МВ УМВС внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині з'явився ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ