На Тернопільщині за жорстоке вбивство позичальника зловмисник отримав 14 років в'язниці

На Тернопільщині за жорстоке вбивство позичальника зловмисник отримав 14 років в'язниці

06.07.14 13:18 0 1198
Саме стільки доведеться відсидіти за ґратами 28-річному львів’янину, який застрелив знайомого – жителя Підгаєцького району, не бажаючи повертати йому борг. Апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін покарання обвинуваченому, яке йому призначив суд першої інстанції.

Трагічні події відбувалися у Підгаєцькому районі. 28-річний львів’янин приїхав туди до батьків. Одразу по приїзду взнав, що до пенсіонерів із вимогою повернути його 200 доларів боргу, приїжджали на автомобілі двоє чоловіків. Це роздратувало молодого чоловіка. Він взяв зареєстровану на нього заряджену мисливську рушницю, сів в свою машину та поїхав наздоганяти автівку позичальників.

За межами населеного пункту побачив їх автомобіль та тричі вистрелив по ньому. Одна із куль влучила у водія. Від вогнепального поранення чоловік помер на місці події. Міліціонери оперативно затримали підозрюваного у важкому злочині.

Обвинувачений не погодився із мірою покарання і оскаржив рішення суду 1-ої інстанції. Судова ж колегія апеляційного суду Тернопільської області залишила вирок у законній силі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ