Ізраїль: заарештовано підозрюваних у вбивстві палестинського підлітка

Ізраїль: заарештовано підозрюваних у вбивстві палестинського підлітка

07.07.14 09:06 0 1139
Влада Ізраїлю заарештувала шістьох підозрюваних у викраденні і вбивстві палестинського підлітка. За повідомленнями ізраїльських медіа, підозрюваними є єврейські екстремісти. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За повідомленнями ізраїльських чиновників, слідство встановило, що вбивство було вчинене «націоналістичним» рухом. Ізраїльська поліція повідомила, що 16-річний Мохаммед абу Худаір був вбитий «через його національність».

1 липня в Ізраїлі поховали трьох підлітків, які були викрадені і вбиті на Західному березі Йордану. Ізраїль звинувачує у вбивстві підлітків ісламське угрупування «Хамас». «Хамас» заперечує свою причетність.

Військові заявили 30 червня, що три ізраїльські підлітки, які зникли безвісти на Західному березі Йордану, мертві. Їхні тіла знайшли біля міста Хеврон, неподалік місця, де підлітки зникли 12 червня.

Після цього був вбитий арабський підліток. Палестинці звинувачують у вбивстві 16-річного араба ізраїльтян, заявляючи, що це була помста за загибель ізраїльських школярів. Його тіло було виявлено в середу в Єрусалимі.

Викрадення і вбивство підлітків стало причиною чергового загострення між Ізраїлем і «Хамасом».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ