В Закарпатській області рахівська "Свобода" активно допомагає акції волонтера Орисі Кравчук

В Закарпатській області рахівська "Свобода" активно допомагає акції волонтера Орисі Кравчук

07.07.14 08:35 0 744
Свободівці окрім власних акцій підтримують ініціативи патріотів України, що доводить консолідація сил Рахівської районної організації та волонтера Олени Кравчук, синергічний результат яких приніс велику користь військовим нашого краю.

Протягом певного періоду націоналісті активно поширювали інформацію про потреби військових батальйону "Закарпаття" та збирали на це кошти. Скоординувавши свої дії з військовими, було закуплено потрібний для наших солдат провіянт та речі, необхідні у військовому побуті, а саме: резинові чоботи, казанки, медикаменти, газові горілки, шкарпетки, футболки тощо.

З цього приводу свободівець Микола Козурак зазначив: "З миру по нитці – військовому сорочка. Кожен свідомий українець – патріот своєї держави – зобов'язаний допомогти своїй армії у цей складний для країни час, зробивши хоча б маленький вклад у спільну перемогу над московським окупантом. Нам потрібно йти вперед, об'єднуватися і допомагати нашим військам хто чим може. Бо, хто не хоче годувати свою армію, годуватиме чужу.

Разом із гуманітарним вантажем учасники акції передали солдатам дитячі малюнки, нагадуючи, що від нас самих залежить майбутнє держави і в процесі боротьби за вільну державу дороги назад не існує. Тільки бій і вперед до перемоги!

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ