Міліціонери викрили зловмисника, який обікрав 90-річного буковинця

Міліціонери викрили зловмисника, який обікрав 90-річного буковинця

07.07.14 16:27 0 672
Поки дідусь порався біля будинку, мешканець міста Чернівців поцупив його мобільний телефон.

Співробітники карного розшуку Першотравневого райвідділу міліції, проводячи профілактичні заходи на обслуговуваній території, отримали інформацію, що 48-річний чернівчанин може скоювати крадіжки. Оперативники одразу ж знайшли підозрілого чоловіка.

Під час спілкування із правоохоронцями чоловік зізнався, що викрав телефон із будинку, який знаходиться на одній із вулиць міста. Крадене встиг вже продати, а гроші витратив на сигарети та алкогольні напої.

В подальшому міліціонери встановили, що мобільний телефон належить 90-річному мешканцю міста Чернівці.

Як з’ясувалося, дідусь порався на присадибній ділянці, а двері до будинку залишив відкритими. Зловмисник скористався такою нагодою, зайшов до кімнати і викрав мобільний телефон.

Як повідомив начальник Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області Георгій Юрку, за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. У разі доведення зловмиснику вини йому буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

А міліціонери вкотре звертаються до громадян: не залишайте вхідні двері будинку чи квартири відкритими, навіть якщо виходите ненадовго. Адже цим ви сприяєте зловмиснику у безперешкодному заволодінні вашим майном.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ