В Житомирській області 16 військовослужбовців приїхали до обласного центру з Донеччини

В Житомирській області 16 військовослужбовців приїхали до обласного центру з Донеччини

07.07.14 18:16 0 1082
За дорученням голови облдержадміністрації Сидора Кізіна в черговий раз було організовано збір продуктів, медичних засобів та питної води для військовослужбовців із Житомирщини, які перебувають на Сході України. Завдяки небайдужості представників влади, жителів та приватних підприємців з Андрушівського, Житомирського, Радомишльського і Романівського районів вдалося зібрати найнеобхідніше для наших земляків, що відстоюють мир та спокій кожного із нас біля східного кордону України.

Подорож на Донеччину виявилася нелегкою, адже спочатку складно було знайти автобус. Перевізники відмовлялися надати транспорт, аргументуючи свою позицію по-різному. Але все ж вдалося домовитися про комфортабельний і швидкий автобус. В першу чергу, йому треба було відвезти нашим воякам допомогу. Окрім цього, на зворотному шляху він мав забрати додому хлопців, які отримали коротку відпустку. Таким чином, 4 липня з обласного центру вирушила допомога.

Вже на території неспокійного регіону автобус збився зі свого маршруту. В районі Волновахи водій та пасажири помітили прапори самопроголошеної Донецької народної республіки, але транспортний засіб швидко знайшов правильний шлях і приїхав під Слов’янськ, де перебувають наші земляки-військовослужбовці. Хлопці з радістю і великою вдячністю прийняли допомогу з Житомирщини.

А 6 липня о 6 год. ранку автобус повернувся у спокійний і сонячний обласний центр. Він привіз 16 військовослужбовців з Донеччини, 3 з яких отримали у боях легкі поранення. Серед них і 2 жителів нашої області. Окрім цього, серед пасажирів цього героїчного маршруту було 3 жінки, що надають медичну допомогу на Сході (медпрацівниця з 95-ї окремої аеромобільної бригади та 2 вінничанки).

Жителі Житомирщини сподіваються, що найближчим часом військові дії припиняться. Але зараз вони готові зробити все можливе для того, щоб підтримати своїх земляків та переселенців із Донецької та Луганської областей. Поки на Сході неспокійно, ми маємо об’єднатися для того, аби допомогти мешканцям вже звільнених українськими військовими міст та самим воякам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У нічний час в Луцьку ...
Наступна новина: Житомирські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ