Сидір Кізін: «Непроста ситуація в нашій державі значно консолідувала всіх громадян, у тому числі й жителів Житомирщини»

Сидір Кізін: «Непроста ситуація в нашій державі значно консолідувала всіх громадян, у тому числі й жителів Житомирщини»

07.07.14 17:44 0 1093
Жителі нашої області активно долучилися до допомоги військовослужбовцям із Житомирщини, які зараз перебувають на Сході України. Люди збирають продукти, медикаменти, засоби захисту та питну воду і передають її туди, де мужні воїни відстоюють територіальну цілісність нашої Батьківщини та її мирне майбутнє.

4 липня вже вшосте Житомирський район відправив навантажений усім найнеобхіднішим автобус для своїх земляків-військових. Голова облдержадміністрації Сидір Кізін позитивно оцінює кожен такий крок. За його словами, для наших хлопців важлива не просто допомога, а увага та відчуття того, що їх люблять і чекають вдома. Очільник області приємно вражений тим, що жителі різних населених пунктів підписують коробки з допомогою для конкретних військовослужбовців, а тому вона є саме адресною. Сидір Кізін констатував: «Непроста ситуація в нашій державі значно консолідувала всіх громадян, у тому числі й жителів Житомирщини».

Голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Крутій зазначив про те, що цього разу до допомоги військовим долучилися представники влади та жителі всіх населених пунктів району. Він звернув увагу, що наші хлопці отримають окрім питної води та м’ясних консервів ще й овочі та фрукти, про які вони просили. Люди діляться всім, що мають. Сергій Григорович розповів, що найближчим часом військові зможуть посмакувати навіть запашним медом та свіжою рибою. Він дякує всім територіальним громадам Житомирського району за небайдужість і переконаний, що допомога надійте в повному обсязі саме туди, де на неї чекають.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові галина Чорна ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ