В Закарпатській області у с. Розівка горіла пилорама (Фото, Відео)

В Закарпатській області у с. Розівка горіла пилорама (Фото, Відео)

07.07.14 16:08 0 1171
О 16:25 6 липня в оперативно-рятувальну службу обласного центру поступило повідомлення про пожежу на вул. Стрільнична – Концовська, що у с. Розівка Ужгородського району. Телефонували випадкові свідки, які побачили язики полум’я, що виривалися з будівлі столярного цеху. На момент виявлення загорання, пожежа вже набула значних розмірів, вся будівля була охоплена полум’ям.

Вже через п’ять хвилин після отримання повідомлення за вказаною адресою працювали два пожежні розрахунки. По прибуттю до місця керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити додаткові сили та засоби з ДПРЧ-15 м. Ужгород та рятувальників з Чопа, В.Доброні та аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Загалом було залучено 8 одиниць основної та спеціальної техніки й 38 чоловік особового складу. Через проблеми з водопостачанням рятувальники спочатку організували підвіз води із вододжерела сусіднього підприємства, однак згодом довелося залучати пожежний потяг Ужгородської дистанції Львівської залізниці.

О 19:00 пожежу було локалізовано й о 22:30 ліквідовано повністю. Також вдалося не допустити поширення вогню на будівлі сусіднього підприємства.

Причину займання та збитки встановлюють правоохоронні органи. Пожежею знищено будівлю столярного цеху та пилорами, деревообробні станки та 100 м куб. пиломатеріалів. Також пошкоджено металоконструкції будівлі пилорами та стіни з металопрофілю.

УДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Тернополі ...

КОМЕНТАРІ