На Тернопіллі свободівці Підволочищини долучилися до придбання бронежилетів своїм землякам

На Тернопіллі свободівці Підволочищини долучилися до придбання бронежилетів своїм землякам

07.07.14 14:13 0 752
3 липня 2014 року члени Підволочиської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" передали 14 бронежилетів у військову частину м. Тернополя, а 6 одиниць захисного спорядження відправили в зону АТО, для військовослужбовців із Підволочищини, які нині несуть службу на Сході.

Закупівлі спецзасобів передувало створення робочої комісії у Підволочиській районній раді з приводу збору коштів на бронежилети для військовослужбовців Підволочиського районну. За два тижні діяльності комісії було проведено чимало роботи з ознайомлення підприємців та громади районну з цим проєктом, а в газеті "Гомін волі" був опублікований рахунок для перерахунку коштів .

Районний військкомат надав довідку про те, що на даний час в зоні АТО та на шляху до неї перебуває більше 35 жителів з Підволочищини. Депутати вирішили закупити першу партію бронежилетів у кількості 20 штук на зібрані 64 тисячі гривень і вручити їх особисто нашим військовослужбовцям у військовій частині м. Тернополя, перед тим перевіривши їх на міцність. Ще шість бронежилетів передали до місць перебування вояків на сході країни.

"Обурює, що військових, яких відправляють у зону АТО, не забезпечують найнеобхіднішими спецзасобами. Знаю, що тренуючись у стрільбі вони отримують обмежену кількість набоїв. Також незабезпечені військові й взуттям, яке має бути зручним і міцним. Їжа, яку збирають волонтери часто не доходить до вояків, тому активісти району, а часто це навіть жінки, готові супроводжувати вантажі, аби тільки доправити їх до своїх захисників", – зазначила голова Підволочиської "Свободи" Ольга Навроцька.

"Метою нашої акції є збір коштів для придбання засобів захисту військовим-землякам, які беруть участь в АТО. За підтримки меценатів району це триватиме і надалі. Ми запланували закупити ще 15 бронежилетів та каски для військовослужбовців. Будемо і надалі робити все, що у наших силах, щоб захистити наших патріотів від ворожих куль", – зазначив депутат Підволочиської районної ради від ВО "Свобода" Олег Тимошик, що брав активну участь у зборі коштів та особисто вручав бронежилети.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 7 липня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ