У Тернополі "Студентська Свобода" до Дня молоді провела показові виступи зі Street Workout

У Тернополі "Студентська Свобода" до Дня молоді провела показові виступи зі Street Workout

07.07.14 16:19 0 685
29 червня 2014 року до Дня молоді активісти Тернопільської міської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" у центрі міста провели спортивний захід з метою популяризації здорового способу життя, під час якого свободівці провели майстер-клас зі Street Workout. Жителі міста, а також учасники групи активістів "Енергія вулиць" з радістю долучилися до спортивного заходу, спробували власні можливості та особливо високо оцінили виступ заступника голови "Студентської Свободи" Івана Твердуна.

"За допомогою цих показових виступів ми демонструємо молоді, що потрібно прагнути розвиватися, а можливість для цього завжди є. Street Workout – це вільний вид спорту, на який не треба витрачати значних коштів, тому займатися ним може кожен. Хочемо наголосити юним хлопцям і дівчатам, що треба проявляти і розвивати себе. молодь, на жаль, багато часу проводить за комп'ютерами, перед телевізорами, не живучи активним життям, а це шкідливо. Тому закликаємо усіх приділяти більше уваги спорту і своєму здоров'ю", – наголосив заступник голови Тернопільської міської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Іван Твердун.

"Такі акції, як показові виступи зі Street Workout, в нас проходять традиційно, ми і надалі будемо підтримувати вуличний спорт. Нам як ніколи потрібно формувати і виховувати здорове молоде покоління, сильних і мужніх захисників Вітчизни, особливо у такий складний для України час. Саме під час таких акцій люди перевіряють свої сили, з'являється бажання вдосконалюватися", – зауважив голова Тернопільської міської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліціонери викрили ...

КОМЕНТАРІ