У Львівській області у Дрогобичі до чотирьох років позбавлення волі засудили 27-річного місцевого мешканця, який займався крадіжками

У Львівській області у Дрогобичі до чотирьох років позбавлення волі засудили 27-річного місцевого мешканця, який займався крадіжками

07.07.14 17:55 0 1058
Дрогобицькі правоохоронці викрили зловмисника, який будучи попередньо засудженим Самбірським міським районним судом до 80 годин громадських робіт, ухилявся від відбування покарання і далі скоював злочини.

Протягом двох місяців, молодику вдалося здійснити більше десяти крадіжок в різних містах Львівської області. Серед викрадених речей: підвісний багатожильний оптичний кабель, вартістю майже 4 тисяч гривень, мобільний телефон вартістю та два велосипеди.

Згодом до злочинних справ чоловік долучив свою подругу. Протягом двох місяців, шляхом підбору ключів, жінка проникала до квартир з метою крадіжки, а молодик залишався на вулиці, гарантуючи їй безпеку. За цей час зловмисникам вдалося викрасти майна на суму понад 30 000 грн.

Дрогобицький міський районний суд згідно статті 70 (призначення покарання за сукупністю злочинів) КК України, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, призначив підсудному покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки, а його напарницю суд засудив до трьох років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сидір Кізін: «Непроста ...
Наступна новина: У нічний час в Луцьку ...

КОМЕНТАРІ