У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили зловмисника, який вимагав гроші в сумі три тисячі гривень

У Львівській області червоноградські правоохоронці викрили зловмисника, який вимагав гроші в сумі три тисячі гривень

07.07.14 13:41 0 1046
У Червонограді працівники сектору карного розшуку викрили зловмисника, який вимагав гроші на лікування своєї подруги, яка про це не знала. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець.

У Червоноградський міськвідділ звернувся 35-річний житель Сокальського району, який повідомив про те, що невідома особа вимагає у нього гроші в сумі три тисячі гривень.

Працівники сектору карного розшуку на «гарячому» викрили зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, який вже був раніше судимим.

«В ході проведених заходів було встановлено, що причиною вимагання стала дорожньо-транспортна пригода. 35-річний мешканець Сокальського району, не впорався з керуванням автомобіля та вчинив наїзд на дерево. у салоні автомобіля знаходилась 23-річна пасажирка, яка отримавши тілесні ушкодження була госпіталізована. Потерпіла не висловлювала ніяких претензій до водія. Вони домовились, що він оплатить їй лікування.», - повідомив начальник Червоноградського міськвідділу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Калиш.

Скориставшись тим, що жінка знаходиться на лікуванні, її 37-річний друг, вирішив на цьому «заробити», тому він вимагав гроші у винуватця ДТП Варто зазначити, що постраждала не знала про цю ситуацію.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.189 КК України (вимагання). Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Барселона заблокувала ...
Наступна новина: Над Слов'янськом піднято ...

КОМЕНТАРІ