В Закарпатській області берегівська міліція вміло стріляє.

В Закарпатській області берегівська міліція вміло стріляє.

07.07.14 15:58 0 654
За вказівкою виконувача обов’язків начальника Берегівського райвідділу підполковника міліції Микола Куриці весь особовий склад прибув до села Астей Берегівського району, щоб проводити чергові навчальні стрільби з пістолета Макарова та автомата Калашникова, з метою вдосконалення навичок поводження з вогнепальною зброєю.

Перед початком навчальних стрільб з правоохоронцями було проведено інструктаж, на якому заступник начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Елемир Сіладі наголосив на необхідності дотримання заходів безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю. Перевірив знання працівниками райвідділу вимог Закону України «Про міліцію», нормативних актів щодо застосування табельної вогнепальної зброї.

Після проведення вогневої підготовки, всі міліціонери отримали набої до пістолета Макарова і виконували різні вправи для стрільб. А саме, на швидкість: за 2 секунди правоохоронець мав зробити перший влучний постріл в мішень на відстані 25 метрів, дала відпрацьовували навички ведення вогню із заміною магазину, та стрільбу по нерухомій цілі в обмежений час, після пробіжки.

Далі правоохоронці тренувалися в стрільбі із автоматичної зброї АКС-74У з відпрацюванням елементів ведення тактичного бою. На заняттях правоохоронці вміло виконували вправи.

Найкращі результати показали оперативники карного розшуку Берегівської міліції, але у окремих працівників були незначні недоліки, на яких керівництво райвідділу звернуло увагу підлеглих далі надано час для їх усунення.

Саме практичні стрільби дають змогу підвищувати рівень професійних навиків зі стрільби.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ