Футболісти Динамо перед другим збором отримали чотири вихідних

Футболісти Динамо перед другим збором отримали чотири вихідних

08.07.14 11:55 0 1064
Підготовка динамівців до нового сезону складається з двох приблизно рівних за тривалістю зборів, між якими тренери надали гравцям чотири вихідних. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Більшість легіонерів порахували за краще залишитися в Європі, не втомлюючи себе тривалими перельотами. Драгович проводить час у Мілані, Дьємерсі Мбокані обрав не менш сонячну Іспанію.

У виборі проведення коротких канікул у динамівців повна свобода. Головне, у вівторок в обід бути в уподобаному передмісті австрійського Інсбрука в повній готовності – увечері у команди заплановане тренування, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Хто ж вирішив повернутися до Києва, на збір вирушить чартерним рейсом.

За словами Сергія Реброва, на другий збір також поїдуть молоді гравці, отримавши ще один шанс закріпитися в основному складі. Серед втрат лише Денис Гармаш – півзахисник до кінця місяця буде відновлюватися після операції на коліні.

Тут доречним стане повернення після виступів на Кубку світу в Бразилії центральних півзахисників Огнєна Вукоєвича та Мігеля Велозу. А ось Джермейна Ленса чекати доведеться ще довго.

Його збірна вийшла до півфіналу та проведе в Бразилії ще мінімум два матчі. Нідерландець приєднається до динамівців уже після початку сезону.

Як раніше повідомлялося, з 8 до 18 липня в рамках другого збору Динамо проведе чотири контрольних матчі (11 липня з Андерлехтом (Бельгія), 13 липня з Карлсруе (Німеччина), 16 липня з Ель Хіляль (Саудівська Аравія) та 17 липня з Олімпіакосом (Греція).

Можлива також гра 14 липня. 18 липня команда повертається до Києва, з якого 21-го вирушить до Львова на матч за Суперкубок України проти Шахтаря.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулося ...
Наступна новина: Ми не віддамо Донбас. І ...

КОМЕНТАРІ