Хмельниччина: громадськість та влада активно допомагають роті «Богдан», бійці якої незабаром вирушать в зону АТО

Хмельниччина: громадськість та влада активно допомагають роті «Богдан», бійці якої незабаром вирушать в зону АТО

08.07.14 14:29 0 768
Продукти, ліки, одяг та ще чимало необхідних речей — усе це свідомі громадяни, серед яких і представники влади, і місцеві активісти, привозять бійцям, які вирушають на захист країни.

Найближчим часом рота патрульної служби міліції особливого призначення «Богдан» вирушить у зону проведення антитерористичної операції. Богданівці змінять на бойовому посту своїх колег-правоохоронців.

Наразі бійці проходять навчання та посилено тренуються, а представники небайдужої громадськості займаються матеріальним забезпеченням роти. Зокрема, за сприяння заступника голови — керівника апарату Хмельницької облдержадміністрації Лесі Стебло та начальника Державної служби з лікарських засобів в області Ігоря Мілінчука було виділено 8 ящиків найнеобхідніших медпрепаратів. Серед них протизапальні та антивірусні препарати, перев’язочні матеріали, з яких будуть формуватися індивідуальні аптечки для спецпризначенців.

До слова, Леся Василівна не на словах знає, що таке — відправляти близьку людину на війну, адже не так давно в зону АТО поїхав її рідний брат Михайло Полагів, який працює в Державтоінспекції.

— Активність та небайдужість громадян просто вражає. Як звичайні люди, так і представники влади та громадських організацій активно допомагають забезпечити новостворену роту усім необхідним: продуктами, ліками, одягом. Дякуємо усім за співпрацю. Наші хлопці не підведуть, — сказав начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Михайло ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ