На Хмельниччині правоохоронці розслідують причини травмування дитини на недобудованому об'єкті

На Хмельниччині правоохоронці розслідують причини травмування дитини на недобудованому об'єкті

08.07.14 14:58 0 1131
За фактом службової недбалості відкрито кримінальне провадження. Працівники міліції опитують свідків події, а також працівників та керівництво підприємства-забудовника.

Недобудований дитячий садочок в одному із сіл Деражнянського району став улюбленим місцем відпочинку місцевої дітвори. Товариство з обмеженою відповідальністю, яке займалося зведенням об’єкту, жодним чином не обмежило доступ до нього — не було ні огорожі, ні обмежувальних знаків.

Та й батьки особливо не забороняли дітям там гратися, аж поки, як то кажуть, не вдарив грім… Того ранку 4-річний хлопчик разом із вітчимом збирався іти в поле пасти корову. Шибеник побіг вперед, на довгобуд, де вже гралися місцеві діти. Стрибаючи по панелях, він упав та добряче побився. З травмою голови дитина була доправлена в Деражнянську центральну районну лікарню.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 «Службова недбалість» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ