Одеса прийняла чергову групу переселенців з Донбасу

Одеса прийняла чергову групу переселенців з Донбасу

08.07.14 14:44 0 1151
Вчора, 6 липня, вранці з Святогорська до Одеси прибула чергова група переселенців. В основному це – жінки і діти родом зі Слов’янська і Краматорська.

Прибули 49 осіб, яких поки розмітили в одному з готелів міста. Декілька днів люди житимуть на базі готелю, де їм буде надана психологічна та юридична допомога. Далі їх розмістять у жителів Одеської області, які висловили бажання приютити біженців.

«У Святогорську ми жили близько двох тижнів, – розповіла мешканка Краматорська Олександра. – Там є лавра, яка під час військових дій стала певним перевалочним пунктом. Жили ми там у підвалах, хоча зовсім поганими тамтешні умови я б не назвала. Тепер ось, коли з’явилася така можливість, ми переїхали до Одеси. Будемо тут перебувати, поки вдома все не унормалізується. Чоловік залишився вдома, на господарстві».

Допомогу переселенцям надав фонд «Ассоль». За словами працівників фонду, це – вже четверта партія переселенцям зі Сходу, яку вони допомагають розміщувати в Одесі та області. Наступна поїздка планується цього тижня, повідомляє Думская.net.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Східний Фронт

КОМЕНТАРІ