Буковинські міліціонери спіймали зловмисника, який розбещував малолітню дитину

Буковинські міліціонери спіймали зловмисника, який розбещував малолітню дитину

08.07.14 16:44 0 1073
Чернівчанин вчинив розпусні дії стосовно 8-річної дівчинки неподалік дитячого майданчику в одному з районів міста Чернівці.

Дитина без дозволу матері вийшла погратися. 39-річна жінка через деякий час почала шукати доньку. Однак знайти самотужки дитину їй так і не вдалося.

Тоді за допомогою жінка звернулася до співробітників батальйону патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області, які неподалік несли службу. Правоохоронці одразу відреагували на повідомлення та під час обстеження території знайшли дівчинку.

Перелякана дитина розповіла міліціонерам, що чужий дядько попросив її допомогти знайти втрачені ключі у траві і таким чином відвів її з майданчика до кущів. Уже там почав роздягати та торкатися до статевих органів. Дівчинці все ж вдалося втекти від її кривдника. Вона добре запам’ятала, у що був одягнутий чоловік та показала міліціонерам, у якому напрямку він пішов.

Співробітники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний чернівчанин. Чоловік зізнався правоохоронцям, що дитина говорить правду, однак він свої дії пояснити не може.

Для встановлення всіх обставин події наразі призначено ряд судово-медичних експертиз.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини зловмиснику буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років. Слідство триває.

А правоохоронці радять батькам уважніше стежити за своїми дітьми, особливо під час літніх канікул. Навчіть дітей завжди говорити, куди йдуть, вчасно приходити додому і ніколи не затримуватись на вулиці. Обов’язково зверніть увагу на те, що неможна нікуди йти з незнайомими людьми без дозволу батьків. І найголовніше – побудуйте довірливі стосунки, аби вона могла вам розповісти навіть те, у чому соромно зізнатися.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: У Львові з ініціативи ...

КОМЕНТАРІ