За I півріччя ц.р. до бюджетів усіх рівнів Волині додатково надійшло 19 млн грн

За I півріччя ц.р. до бюджетів усіх рівнів Волині додатково надійшло 19 млн грн

08.07.14 12:53 0 946
За перше півріччя 2014 року до бюджетів усіх рівнів Волині додатково надійшло 19 млн грн. Про це голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт повідомив на оперативній нараді.

«У червні бюджет перевиконано на 117%, а за півроку маємо - 104,5%. Маємо унікальну цифру для шньої української економіки. Свій внесок у розбудову нашої держави зробили, адже розуміємо - нам будувати свою країну, тому зуміємо подолати фінансові негаразди», - зауважив він.

«На досягнутому не зупиняємося і робимо все для того, щоб хоча б частково ліквідувати недоліки, які існують на Сході», - зауважив Григорій Пустовіт та подякував усім керівникам департаментів та управлінь за ефективну роботу з наповнення обласної скарбниці.

Щодо піврічних статистичних даних, то як відзначив Григорій Пустовіт, позитивна динаміка в області зафіксована й в промисловому виробництві. За п’ять місяців ц.р. його індекс становить 102,4%. Приріст валового виробництва у сільському господарстві зріс 6,8%, а показник будівельної галузі – 105,9%.

Прес-служба облдержадміністраці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ