У Луцьку працюють над затвердженням меж міста

У Луцьку працюють над затвердженням меж міста

08.07.14 13:21 0 1065
Місто Луцьк й досі не має затверджених меж міста. Міська влада активно працює над вирішенням цього питання. Вівся активний діалог з сільськими радами, які межують з нашим містом. У ході спілкування виникало дуже багато питань. Однак, врешті вдалося досягнути якогось компромісу.

у Луцькій районній раді відбулася зустріч представників Луцької міської ради, Луцьких районної ради та райдержадміністрації, сільських голів Луцького району. Керівники територіальних громад, які межують з нашим містом, поставили свої підписи під документами, що закріплюють межі міста.

Секретар міської ради Сергій Григоренко зауважив, що межі міста становлять 75 кілометрів. Наше місто межує з восьми сільськими радами Луцького району та двома Ківерцівського району. Він зауважив, що міський голова Микола Романюк доручив йому контролювати та координувати цей процес. За його словами, з усіма сільськими радами вдалося досягнути домовленості. Нині ж є ще питання з територіальними громадами Ківерцівського району. Однак, він наголосив, що сподівається вирішити питання найближчим часом. Якщо ж вдасться досягнути позитивного результату, то на серпневу сесію міської ради буде внесено питання про затвердження меж Луцька. Потому це питання ще має розглянути Волинська обласна рада, і остаточно вони будуть затвердженні Верховною Радою України. Сергій Григоренко висловив сподівання, що до кінця року це вдасться зробити.

Начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала зауважив, що останні два роки велася дуже інтенсивна роботи. Було проведено різні зйомки, виїзд у кожну сільську раду і огляд меж міста на місці, розроблено проект. За його словами, вдалося досягнути компромісних домовленостей, аби врешті ж затвердити межі Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа Франциск попросив ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ