В Луцьку відбулося громадське обговорення кандидатури на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді

В Луцьку відбулося громадське обговорення кандидатури на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді

08.07.14 11:52 0 1150
У міській раді зібралися лідери молодіжних громадських організацій, щоб познайомитися з претендентом на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук представив присутнім Веремійчика Олексія Володимировича, який успішно склав письмовий іспит на цю посаду. Отож, перед усною співбесідою й відбулася ця зустріч.

Далі зустріч відбувалася у форматі запитання-відповіді. Своїм першим кроком у роботі Олексій Веремійчик назвав організацію «круглого столу» з молодіжними лідерами, де й буде обговорено всі проблемні питання та шляхи співпраці влади і громадськості. «Маю ідею проведення одного з молодіжних форумів для репрезентативності молодіжних організацій серед старшокласників, щоб спрямувати їх правильним шляхом», - поділився планами кандидат на посаду.

Із залу лунали пропозиції щодо стажування студентів у міській раді, створення дорадчого органу. Перший заступник міського голови повідомив, що все це діє у міській раді. Тож, якщо є бажання стати членом молодіжної ради, чи студентам пройти стажування, залюбки міська рада піде назустріч побажанням молоді.

Святослав Кравчук звернувся до залу із запитанням, чи схвалюють вони рішення міської ради про заборону продажу алкоголю після 22.00 год. Так, молодь підтримує таке рішення. Тож Святослав Євгенович закликає допомогти виявляти недобросовісних продавців. Адже самотужки міська рада з порушниками не впорається. Також він говорив про Конституційну реформу, децентралізацію влади, про відповідальність на місцях. «Люди, які працюють у міській раді, повинні вирішувати питання комфортного життя своєї територіальної громади», - вважає Святослав Кравчук.

Цікавили присутніх і статки претендента на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді, його думка, чи потрібна люстрація у міській раді, інше.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Футболісти Динамо перед ...

КОМЕНТАРІ