Найближчим часом на території України утримається мінлива погода

Найближчим часом на території України утримається мінлива погода

08.07.14 14:24 0 708
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру на території України буде утримуватися мінлива погода, яка характеризуватиметься помірною кількістю опадів та високим температурним режимом.

Як зазначив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда, протягом 7 липня очікуються короткочасні грозові дощі у східних областях, а також у Дніпропетровській області, в інших регіонах – без опадів. Протягом 8-9 липня дощі припиняться на Сході, але з’являться у західних областях. До кінця тижня і на початку наступного, з перервами у західному регіоні України буде спостерігатися найбільше опадів. Можливе незначне зростання рівнів води, але у межах безпечної норми. Поряд із цим температурний режим буде високим, від +28 до +33 °С у більшості областей, а на Півдні України, в окремі дні, можливо від +34до +36 °С. Нічні температури також суттєво підвищаться, переважно буде від +15 і до 20 °С в нічні та ранкові години. Зберігатиметься та посилюватиметься тенденція до підвищення показника пожежної небезпеки.

«Щодо погоди у м. Києві, то до кінця тижня опадів не очікується. Температура буде поступово зростати до +31 °С і утримається на цьому рівні. Тобто типова літня погода, але трішки спекотна», – прокоментував М. Кульбіда.

Прес-служба

Державної служби України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ