За минулі вихідні на Прикарпатті винило 11 пожеж

За минулі вихідні на Прикарпатті винило 11 пожеж

08.07.14 11:51 0 694
5 липня о 11:36 год. в селі Тисів Болехівської міської ради на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю та 0.6т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 липня о 15:42 год. в Калуші по вулиці Грушевського сталася пожежа в підвалі житлового будинку. Вогнем знищено сміття та відходи з дерева. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 19:02 год. в Івано-Франківську по вулиці Короля Данила горіли 2 гаражі в дворі житлового будинку. Вогнем пошкоджено гаражі на площі 50 м.кв., знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

5 липня о 20:07 год. в селі Пістинь Косівського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

5 липня ввечері в селі Верхній Угринів Тисменицького району сталася пожежа в дачному будинку на території житлового кооперативу. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

6 липня о 12:55 год. в Івано-Франківську на перехресті вулиць Незалежності – Степана Бандери виникло загорання моторного відсіку автомобіля «ВАЗ 2103». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 16:15 год. в селі Лука Калуського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено 0,4 м.куб. дошки, господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

6 липня о 17:.42 год. в Івано-Франківську по вулиці Набережній горіла суха трава на березі ріки Бистриця-Солотвинська. Вогнем знищено суху траву на площі 25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Минулої доби івано-франківські рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановлених осіб.

Загалом з початку року в області виникло 1104 пожежі, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначать ...
Наступна новина: В Рівному на гачок шахраїв ...

КОМЕНТАРІ