Прикарпатські правоохоронці влаштовують видовищні шоу в дитячих таборах

Прикарпатські правоохоронці влаштовують видовищні шоу в дитячих таборах

08.07.14 13:39 0 705
Задля того, щоб відпочинок школярів у літніх таборах був цікавим, а водночас корисним у пізнавальному плані, правоохоронці влаштовують справжні видовища та показові виступи.

У медично-реабілітаційному центрі МВС України «Кремінці», що поблизу курортного міста Яремче, де проводять свої літні канікули школярі з усіх регіонів України, а також діти працівників прикарпатської міліції завітали співробітники міліцейських служб та «Юні міліціонери Прикарпаття».

Також свою професійну майстерність у показових виступах продемонстрували бійці спецпідрозділу «Грифон» та фахівці кінологічної служби.

Аби діти якнайкраще побачили можливості чотирилапих помічників міліціонерів, підготовлена ціла програма показових виступів службових собак. Загальний курс дресирування, пошук наркотиків, затримання уявних злочинів – усі ці компоненти своїх «функціональних обов’язків» демонстрували найкращі помічники міліціонерів – собаки.

Неабияке захоплення, особливо серед хлопців, викликало демонстрування прийомів рукопашного бою, спеціальні засоби та зброя, а також прийоми самозахисту у виконанні бійців «Грифон».

Окрім того, щоб відпочиваючі почувалися себе якнайкомфортніше, за кожним табором закріплені працівники кримінальної міліції у справах дітей. Їхня безпосередня функція - недопущення порушень громадського порядку і охорона від зовнішніх негативних впливів. При цьому, як зауважує керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області підполковник міліції Алла Лемчак, міліціонери проводять певну профілактичну роботу, роз’яснюючи переваги здорового способу життя, тобто без наркотиків і алкоголю, а показові виступи і розважальні, і повчальні.

Аналогічні екскурсії чекають на дітей й з інших оздоровчих таборів Івано-Франківщини.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Боксер Майк Тайсон – ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ