Львівський студент Владислав Большаков – чемпіон світу у стрільбі з лука серед студенів

Львівський студент Владислав Большаков – чемпіон світу у стрільбі з лука серед студенів

08.07.14 08:04 0 711
В період з 2 до 5 липня 2014 року в місті Легніца (Республіка Польща) тривав десятий (ювілейний) Чемпіонат світу зі стрільби з лука серед студентів.

У змаганнях взяли участь 205 спортсменів з 32 країн світу. Надзвичайно вдало на цьому Чемпіонаті світу виступив студент Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Владислав Большаков, який отримав золоту медаль в особистій першості у дивізіоні «Блочний лук». Його золота медаль дозволила Україні посісти п’яте місце у загальнокомандному підсумку та випередити такі традиційно сильні команди як збірні Англії, Голландії, США, Росії, Франції, Японії та ін.

Зазначимо, що вперше в історії лучного спорту Чемпіоном світу серед студентів у дивізіоні «Блочний лук» став український лучник. Не варто забувати і про те, що виходячи з політичної ситуації підйом українського прапора та виконання гімну України на честь чемпіона у присутності представників більше трьох десятків країн світу – це унікальна можливість майбутньому офіцеру внутрішніх військ України внести свою власну лепту у зміцненні авторитету України на міжнародній арені.

Щиро вітаємо Владислава та його тренерів Костянтина Школьного та Юрія Бучака.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАДХОДЯТЬ КОШТИ НА ...
Наступна новина: Алмати, Осло і Пекін ...

КОМЕНТАРІ