Львівські медики рятують життя захисників Вітчизни у зоні АТО

Львівські медики рятують життя захисників Вітчизни у зоні АТО

08.07.14 09:27 0 1054
Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА висловлює щиру подяку колегам-медикам, які у зоні військових дій з честю виконують свій професійний обов’язок, рятуючи життя захисників Вітчизни у зоні АТО. Серед них Костянтин Юрійович Василькевич — лікар-хірург Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова.

Костянтин Василькевич був активним учасником Революції Гідності, працював у Медичній службі Майдану. На заклик майданівців лікар – хірург вищої категорії, кандидат медичних наук Костянтин Василькевич поїхав добровольцем у зону АТО, незважаючи на те, що є батьком трьох неповнолітніх дітей. Цивільний медик-волонтер К. Василькевич був і серед тих добровольців, хто налагоджував роботу медичної служби батальйону «Азов».

У батальйоні «Азов» Костянтину Василькевичу доводиться виконувати функції не лише хірурга, а й лікаря широкого профілю. Зокрема, військові звертаються з приводу респіраторних інфекцій, патології ЛОР-органів та інших захворювань.

В.о.головного лікаря Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова Оксана Воробель розповіла, що доктор Василькевич на декілька днів приїжджав до Львова, відвідав колектив лікарні, розповів про нелегкі будні військового медика. «Лікарня чекає його швидкого повернення у рідні операційні до мирної праці», — додала Оксана Воробель.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ