Львівські правоохоронці на "гарячому" викрили викладача одного з технікумів міста на одержанні неправомірної вигоди

Львівські правоохоронці на "гарячому" викрили викладача одного з технікумів міста на одержанні неправомірної вигоди

08.07.14 13:51 0 710
Викладач вимагала та одержала від абітурієнта 3000 гривень неправомірної вигоди за сприяння під час вступних екзаменів у навчальний заклад.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили викладача спецдисциплін – члена комісії з проведення співбесід з кандидатами на вступ у один з Львівських технікумів на одержанні неправомірної вигоди.

«Під час проведення співбесіди з кандидатом на вступ у технікум, викладач вимагала від абітурієнта неправомірну вигоду у розмірі 3000 гривень.. Ми її викрили на «гарячому» після того, як зловмисниця одержала грошові кошти», - повідомив начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14 (готування до злочину) КК України та за ч.3 ст.369-2 (зловживання впливом) КК України. Максимальне покарання згідно статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда: "Одним ...
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ