У Львові чоловік намагався спалити свою колишню дружину

У Львові чоловік намагався спалити свою колишню дружину

08.07.14 14:21 0 1047
Львівські правоохоронці розшукують 31-річного зловмисника, який облив легкозаймистою речовиною свою дружину та підпалив її.

У Шевченківський райвідділ міліції, 6 липня, близько третьої години ночі звернувся 34-річний львів’янин, який повідомив, що візуально знайомий йому чоловік облив легкозаймистою речовиною 25-річну львів’янку та підпалив її.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 31-річний чоловік, який тієї ночі прийшов до будинку де мешкає дружина. Розмовляючи з нею, чоловік взяв легкозаймисту суміш, облив нею жінку та підпалив її.

Потерпілу госпіталізовано бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом: опік полум'ям верхніх та нижніх кінцівок 1,2-3 степеня, біля 70% поверхні тіла, опіковий шок 3-4 степеня, опік дихальних шляхів 1-степень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Л.Прус взяв участь у ...
Наступна новина: Закарпаття: в області 210 ...

КОМЕНТАРІ