У Львівській області червоноградські правоохоронці затримали грабіжників на рахунку яких більше десяти грабунків

У Львівській області червоноградські правоохоронці затримали грабіжників на рахунку яких більше десяти грабунків

08.07.14 16:09 0 1070
У Червонограді працівники міліції встановили особи грабіжників та затримали їх, які протягом тривалого часу грабували громадян. На рахунку зловмисників більше десяти грабунків.

«Зловмисники грабували вагітних жінок та осіб похилого віку. Діяли вони у будь-яку пору доби, викрадали у потерпілих золоті прикраси та мобільні телефони», - повідомив перший заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Віктор Базюк.

Так, у березні місяці, у вечірній час, зловмисники запримітили на вулиці чоловіка похилого віку. Підійшовши до нього, один зі зловмисників завдав чоловікові удару в лице від чого він впав на землю. Використовуючи його безпорадний стан грабіжники зняли з нього золоту обручку та витягнули з його кишені мобільний телефон.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи грабіжників та затримали їх. Працівники міліції встановили, що зловмисники причетні до одинадцяти грабежів.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі зловмисники перебувають у СІЗО м. Львова.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ