Національна гвардія України взяла участь в урочистостях, з нагоди 18-ої річниці Конституції України у Львові

Національна гвардія України взяла участь в урочистостях, з нагоди 18-ої річниці Конституції України у Львові

08.07.14 12:05 0 675
Заступник начальника Західного територіального управління НГУ з озброєння-начальник технічної технічної частини полковник Руслан Іванишин та командир Галицького з'єднання полковник Олег Сахон взяли участь в урочистостях, що відбуваються у Львові з нагоди 18-ої річниці Конституції України.

Участь в урочистостях також взяли заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, заступник міського голови Львова Олег Березюк, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик, депутати обласної ради Андрій Корнат, Святослав Шеремета, Михайло Дзюдзь, Юрій Зірченко, а також представники громадськості.

Заходи розпочалися з покладання квітів до пам'ятника В'ячеславові Чорноволу. Після цього учасники урочистостей пішки перейшли до пам'ятника Тарасові Шевченку, де також поклали квіти. Завершилися заходи проходженням проспектом Свободи учасників «Параду військово-історичних реконструкцій».

В цей день у військових частинах західного регіону також пройшли культурно-виховні та просвітницькі заходи присвячені Дню Конституції України.

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Раніше судимого ...
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ