На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися двоє людей

На Львівщині внаслідок ДТП травмувалися двоє людей

08.07.14 10:50 0 1131
У Львівській області водій мотоцикла спричинив потрійну ДТП. Це сталося у суботу, 5 липня, близько 20.50 години на автодорозі Західний обхід міста Львова.

21-річний львів’янин, керуючи мотоциклом «Yamaha», не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та зіткнувся з легковиком «Daewoo Lanos». За кермом цього авто був 37-річний мешканець Львова. Чоловік прямував у тому ж напрямку, що й мотоцикліст.

Після зіткнення із «двохколісним», керманич легковика «Daewoo» виїхав на смугу зустрічного руху, де не розминувся з автівкою «Fiat Scudo», якою керувала 33-річна жителька Пустомитівського району.

У результаті ДТП травмувався водій мотоцикла. Медики діагностували у нього відкриту поєднану травму тіла, перелом стегна, тупу травму живота. Юнака шпиталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Також постраждала жінка-водій автомобіля «Fiat». Внаслідок ДТП вона отримали численні забої. Після надання необхідної медичної допомоги, жінку відпустили додому.

Державтоінспекція Львівщини закликає водіїв бути якомога обережнішими за кермом, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної швидкості та дистанції, уважно стежити за дорожньою обстановкою!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ