Східний Фронт

Східний Фронт

08.07.14 14:48 0 1191
Механічний Апельсин у неділю презентували свою нову пісню Східний Фронт, яку музиканти присвятили всім українським військовим, що в цей час беруть участь у бойових діях на Сході країни. Ідея пісні виникла не просто від бажання підтримати хлопців, а через особисті переживання, бо у музикантів групи є багато знайомих, які зараз перебувають у зоні АТО і деякі з цих знайомих і друзів, на жаль, уже загинули.

Пісня Східний Фронт написана Механічним Апельсином на основі реальних історій. Наприклад перший куплет - про родича вокаліста групи, російськомовного хлопця, який вступив добровольцем у Національну Гвардію і поїхав захищати цілісність країни. У другому куплеті йдеться про кримського татарина, який народився у Львівській області. З часом, коли вже було дозволено, він повернувся з сім’єю на історичну батьківщину у Крим, але цієї весни знову змушений був виїхати звідти через переслідування. Він теж записався добровольцем і, на жаль, теж не повернувся з цієї війни. Ну а тертій куплет пісні є узагальнюючим про всіх військових, які зараз несуть службу на східному фронті.

Пісню Мехінчний Апельсин записав тиждень тому у Рівному, буквально з коліс – без особливих підготовок і репетицій. Так вийшло, що у музикантів перед концертом у цьому місті було трохи часу, а їхніх знайомих з місцевої групи Брем Стокер були можливості. Так що це зараз найсвіжіший трек бориславців і релізом його можна буде почути восени, коли Механінчий Апельсин готує свій новий альбом. Правда це буде не номерний, а швидше подарунковий фан-диск, який команда викладе в інтернет. Туди, очевидно, потрапить кілька дуетів, кілька каверів, кілька живих виступів і серед них і пісняСхідний Фронт.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одеса прийняла чергову ...
Наступна новина: У ДТП на Волині загинув ...

КОМЕНТАРІ