Житомирщина цілком забезпечена сіллю - приводу для ажіотажу немає

Житомирщина цілком забезпечена сіллю - приводу для ажіотажу немає

08.07.14 14:03 0 624
У зв’язку із наближенням періоду заготівлі консервованої продукції населенням та недопущенням ажіотажного попиту на сіль повідомляємо, що офіційний сайт Державного підприємства «Артемсіль» (www.artyomsalt.com) спростовує інформацію щодо припинення та зменшення поставок своєї продукції (солі).

Державне підприємство «Артемсіль» працює в звичайному режимі, поставки продукції в усі області України відбуваються згідно заздалегідь узгодженого плану, потреби споживачів задовольняються своєчасно і в повному обсязі.

У червні цього року колектив ДП «Артемсіль» посилено працював над виконанням виробничих завдань по видобутку, переробці і відвантаженню солі багаточисельним споживачам.

Успішна робота всіх рудників підприємства привела до значного поліпшення багатьох виробничих показників, зокрема, до збільшення випуску окремих видів готової продукції. Так, за даний період часу солі фасованої було вироблено майже на 3% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Майже наполовину зросло і виробництво солі, запакованої в мішки. Випуск цього виду асортименту майже на 50% більший, ніж в червні 2013 року.

Для ефективнішої роботи з початку липня на двох рудниках «Артемсолі» вже організований тризмінний режим, а на ділянці по розфасовці і затарюванню солі прийняті тимчасові працівники.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Л.Прус взяв участь у ...

КОМЕНТАРІ