В Житомирській області близько 20 працівників управління технічного нагляду звернулися по допомогу до голови ОДА Сидора Кізіна

В Житомирській області близько 20 працівників управління технічного нагляду звернулися по допомогу до голови ОДА Сидора Кізіна

08.07.14 12:42 0 704
Відбулася зустріч голови облдержадміністрації Сидора Кізіна з колективом управління технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області 7 липня. Державні службовці надали очільнику області звернення, в якому просять допомогти розібратися у ситуації, що склалася в управлінні технічного нагляду.

За словами начальника управління по технічному нагляду Державної інспекції сільського господарства на Житомирщині Володимира Левицького, в управлінні має відбутися реорганізація, відповідно до умов якої всі працівники отримали попередження про скорочення або майбутнє звільнення, або ж про перевід до земельної інспекції. Натомість управління по технічному нагляду координує роботу 32 тис. одиниць техніки в області, до яких відноситься сільськогосподарська, будівельна, лісозаготівельна та інша техніка, крім автомобільної.

Спеціалісти управління технічного нагляду подали на ім’я голови облдержадміністрації колективну скаргу про зловживання службовими обов’язками начальника Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області. У зверненні від колективу наведено багато прикладів порушення законодавства вищим керівництвом Державної інспекції сільського господарства на рівні області.

Голова облдержадміністрації зазначив, що усі наведені аргументи потрібно ретельно перевірити, тому ці матеріали будуть передані до правоохоронних органів на розгляд. Крім того Сидір Кізін наголосив, що звернеться ще до Міністерства аграрної політики з проханням розібратися в цьому питанні та підготувати пропозиції щодо кадрових змін.

«Час створити комфортні умови для підприємців, а державним структурам працювати як консультативний та дорадчий орган. Адже саме підприємці заробляють і сплачують податки, наповнюючи місцеві бюджети», - зазначив Сидір Кізін.

Очільник області звернення від колективу управління технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства в Житомирській області взяв у роботу та на особистий контроль.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ