В Житомирській області попільнянський район демонструє зразкову роботу із залучення коштів сільських рад на оздоровлення дітей

В Житомирській області попільнянський район демонструє зразкову роботу із залучення коштів сільських рад на оздоровлення дітей

08.07.14 17:18 0 784
Питання організації оздоровлення та відпочинку дітей в Попільнянському та Ружинському районах обговорювалося під час засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь.

Голова Попільнянської РДА Микола Андрійчук зазначив, що в Попільнянському районі минулого року оздоровленням та відпочинком було охоплено 65% дітей, цьогоріч заплановано оздоровити не менше 65%. У районі створено мережу пришкільних таборів у кількості 28. 1473 дитини вже охоплено відпочинком та оздоровленням у таборах при школах, що становить 47% від загальної кількості дітей в районі.

На організацію та проведення пришкільних таборів було залучено 1090 тис. грн. з районного бюджету, 25тис. грн. надала церква, 32 тис. грн. – місцеві підприємці, 3 тис. грн. спонсорські кошти та 69 тис. грн. – кошти сільських рад. Станом на 1 липня в районі залучено та використано на оздоровчу компанію-2014 230 тис. грн.

Світлана Гресь відмітила фахову роботу працівників відділів освіти та сім’ї, молоді та спорту щодо залучення на оздоровлення та відпочинок дітей фінансів із бюджетів сільських рад.

Про те, що Попільнянський район у напрямку співпраці з органами місцевого самоврядування є зразковим на Житомирщині, зауважив заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк.

Про оздоровчу кампанію в Ружинському районі доповідала заступник голови Ружинської РДА Олена Матвійчук. У районі функціонує 26 пришкільних таборів, заплановано, що оздоровленням та відпочинком буде охоплено 1600 дітей. Цьогоріч з різних джерел на оздоровлення залучено 270 тис. грн., наразі вже використано 140 тис. грн. на харчування.

Оздоровча кампанія в області триває, щотижня відбуваються засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року, на якому розглядають всі райони області та окремі табори.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк: «Туризм на ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ