На Житомирщині створена єдина база даних з інформацією про наявність вільного житла для переселенців з Криму та Донецької і Луганської областей

На Житомирщині створена єдина база даних з інформацією про наявність вільного житла для переселенців з Криму та Донецької і Луганської областей

08.07.14 16:01 0 691
У департаменті праці та соціального захисту населення облдержадміністрації створена та постійно оновлюється єдина база даних з інформацією про наявність вільного житла у житловому фонді Житомирської області для розселення осіб, які переселяються з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, Донецької і Луганської областей.

У базі даних є контактні дані осіб, які пропонують житло та чітко вказана його адреса. На території області переселенці мають змогу оселитися у житлових будинках, квартирах, гуртожитках, кімнатах при чоловічому монастирі, приймальні дільничної лікарні та приміщенні школи. Всюди є можливість самостійного приготування їжі, а також передбачені чіткі терміни, протягом яких там можна проживати (від 3 місяців). Загалом, зараз житловий фонд дозволяє поселити 1686 дорослих та 285 дітей.

Представники влади та територіальних громад Житомирщини можуть допомогти переселенцям також із працевлаштуванням. Так, людям пропонують роботу в медичних закладах, підприємствах каменеобробної та сільськогосподарської галузей, в закладах сфери обслуговування, лісового господарства та на автозаправних комплексах. Наша область готова допомогти та підтримати тих, хто приїздить на її територію з метою пошуку мирного і спокійного життя.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ