В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт на вулиці Карпенка

В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт на вулиці Карпенка

08.07.14 13:01 0 1098
На вулиці Карпенка тривають ремонтні роботи по облаштуванню пішохідної ділянки, зокрема вимощення тротуару бруківкою, а згодом там розпочнеться капітальний ремонт проїзної частини та прибудинкових територій будинків №15 та №17. Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

«Уже декілька тижнів ведуться роботи по облаштуванні тротуару бруківкою по вул. Карпенка, - розповідає Сергій Надал. – При сприятливих погодних умовах дані роботи будуть завершені протягом місяця. Також протягом десяти днів на цій же вулиці будуть розпочаті капітальні роботи проїжджої частини вулиці Карпенка та запланований ремонт прибудинкової території Карпенка, 15-17».

Для ремонту тротуарів та бордюрів з міського бюджету виділено близько 800 тис. грн., на капітальний ремонт проїжджої частини приблизно 5 мільйонів, а на кожен з перелічених дворів близько 500-600 тис. грн.

Наразі міська рада з представниками ДАІ вирішує, як буде змінений рух громадського транспорту на даній ділянці. Про усі зміни руху буде повідомлено на сайті міської ради додатково.

До слова, на вулиці Карпенка замість однієї зупинки громадського транспорту облаштують дві, зважаючи на звернення мешканців прилеглих будинків. А діюча на даний час зупинка буде використовуватися для стоянки таксі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За I півріччя ц.р. до ...
Наступна новина: У Львові чоловік обікрав ...

КОМЕНТАРІ