На Тернопіллі Михайло Головко провів зустрічі у Доброводах та Колодно

На Тернопіллі Михайло Головко провів зустрічі у Доброводах та Колодно

08.07.14 12:17 0 1202
6 липня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко разом з депутатом Збаразької районної ради Володимиром Демчуком провів зустрічі з громадою сіл Добровроди та Колодно Збаразького району. Свободівець прозвітував про роботу в парламенті та повідомив про політичну ситуацію в країні.

"Закінчилася активна фаза революції, але тепер від кожного з нас залежить спільне майбутнє. На жаль, досі закон про люстрацію не ухвалено. Сьогоднішній склад парламенту не відображає суспільних настроїв, тому нам терміново необхідні перевибори. Фракція націоналістів вимагає не повторювати помилок і провесті негайно люстрацію", – зазначив Михайло Головко на зустрічі у Доброводах.

У Колодно громадяни просили допомогти з військовою амуніцією для односельця, який готується до участі в АТО.

Також громадяни наголошували на необхідності негайного завершення АТО, люстрації влади в районі та Україні в цілому. Крім того, люди цікавилися суспільно-політичними процесами, зокрема скасуванням депутатської недоторканості, пенсійною реформою та внесенням змін у процедуру оформлення спадщини.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: У Києві на медичній ...

КОМЕНТАРІ