На Тернопіллі нетвереза 22-річна дівчина завдала легких тілесних ушкоджень міліціонеру

На Тернопіллі нетвереза 22-річна дівчина завдала легких тілесних ушкоджень міліціонеру

08.07.14 15:55 0 1208
Інцидент трапився у Почаєві Кременецького району. 22-річна місцева жителька, будучи напідпитку, вчинила хуліганські дії в піцерії, а потім у службовій автівці покусала міліціонера.

Як встановили правоохоронці, підозрювана разом з подругою відпочивала в піцерії. Під час цього розпивали спиртне, яке принесли з собою, що забороняє адміністрація закладу. Саме це спровокувало конфліктну ситуацію. Дівчатам працівники піцерії неодноразово робили зауваження. Проте відвідувачки не реагували, а навпаки почали загострювати конфлікт: били посуд, перевертали столи. Своїми діями завдали чимало клопоту адміністрації закладу та відвідувачам.

Заспокоїли бешкетниць правоохоронці, які приїхали до закладу за сигналом тривожної кнопки ДСО «Терміновий виклик міліції», яка встановлена у піцерії.

Правоохоронці посадили дівчат у службову автівку, щоб відвезти до медичного закладу для освідчення на стан алкогольного сп`яніння. Під час поїздки одна із порушниць, а саме 22-річна дівчина, накинулася на міліціонера і двічі вкусила його за руку.

У потерпілого співробітника міліції лікарі діагностували кусанні рани лівого передпліччя. Отримані ним тілесні ушкодження відносяться до легких.

Медична експертиза підтвердила, що 22-річна жителька Почаєва була у середньому ступені алкогольного сп’яніння. Тепер за свої вчинки їй доведеться відповідати перед Законом.

Дані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 (хуліганство) та частиною 2 статті 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На двох ділянках дороги ...
Наступна новина: У результаті порушення ПДР ...

КОМЕНТАРІ