Тимчасово виконуючим обов'язки начальника Тернопільського міськвідділу міліції призначений Петро Гукалюк

Тимчасово виконуючим обов'язки начальника Тернопільського міськвідділу міліції призначений Петро Гукалюк

08.07.14 08:00 0 739
Начальник УМВС України в Тернопільській області, половник міліції Василь Облещук представив особовому складу Тернопільського міськвідділу міліції тимчасово виконуючого обов’язки начальника підрозділу. Ним став полковник міліції Петро Михайлович Гукалюк.

На представленні також були присутні міський голова Сергій Надал, прокурор міста Тернополя Віталій Сідоров, голова Громадської ради при УМВС Юрій Моргун.

- Керівником міськвідділу має бути людина місцева, з незаплямованою репутацією – такі вимоги сьогодення і громадськості, – наголосив полковник міліції Василь Облещук. – Вважаю, Петро Гукалюк цілком відповідає їм.

Характеризуючи новопризначеного начальника міськвідділу міліції, Василь Облещук відмітив, що це досвідчений керівник, професіонал, який має значний досвід практичної та управлінської роботи в органах внутрішніх справ, а також людина, яка користується повагою та авторитетом серед колег.

Петро Михайлович Гукалюк народився 3 січня 1968 року у селі Чорнокінці Чортківського району. У 1991 році закінчив Тернопільський інститут народного господарства, а у 2006 році – Київський національний університет внутрішніх справ.

В органах внутрішніх справ служить з 1996 року. Роботу в міліції розпочав зі служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільського міськвідділу міліції. Очолював Тернопільський райвідділ міліції та один із відділів УБОЗ УМВС в області. З 2007 року – начальник Бучацького райвідділу міліції.

Міський голова Сергій Надал, прокурор міста Тернополя Віталій Сідоров, голова Громадської ради при УМВС Юрій Моргун привітали новопризначеного керівника і пообіцяли йому підтримку та конструктивну співпрацю.

- У нас завжди була добре налагоджена співпраця з міліцією, і вона буде продовжуватися, – зазначив міський голова. – Зараз наше основне завдання допомогти міліції відновити знищені під час так званої «ночі гніву» приміщення Тернопільського міськвідділу міліції, аби люди могли нормально працювати.

В свою чергу Петро Гукалюк подякував усім за довіру та зазначив, що працюватиме над створенням належних умов для роботи працівників міськвідділу, забезпеченням громадського порядку і розкриттям злочинів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області 16 ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ