У Рівненській області працівники прокуратури закупили спальники та комплектуючі до приладів нічного бачення нашим військовослужбовцям

У Рівненській області працівники прокуратури закупили спальники та комплектуючі до приладів нічного бачення нашим військовослужбовцям

08.07.14 13:43 0 755
Працівники прокуратури області придбали для потреб військовослужбовців батальйону територіальної оборони Рівненщини «Горинь» предмети матеріально-технічного оснащення. Українським військовим прокурори передали 52 спальні мішки, 10 зарядних пристроїв, 80 акумуляторів та 45 елементів живлення до приладів нічного бачення. Для закупівлі необхідного обладнання та предметів похідного побуту з профспілкової організації працівників прокуратури області було виділено 20 тис. грн.

— Рішення про виділення коштів на підтримку Збройних сил України було прийнято на засідання профспілкового комітету, — розповіла голова профспілкового комітету прокуратури Рівненської області Тетяна Свищ. — Пов’язано це з тим, що нашим працівникам небайдужа доля військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність України. Вважаємо, що солдатський бойовий дух підтримується завдяки таким доброчинним акціям.

За такий патріотичний вчинок колектив органів прокуратури Рівненщини в особі прокурора області Сергія Кубрака отримав «Подяку» від командування Рівненського обласного військового комісаріату.

Нагадаємо, у квітні цього року прокурорсько-слідчі працівники та державні службовці органів прокуратури області перерахували свій одноденний заробіток на спецрахунок Міністерства оборони України.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олексій Кайда: "Одним ...

КОМЕНТАРІ