Рівненські правоохоронці затримали жінку, яка збувала наркотики

Рівненські правоохоронці затримали жінку, яка збувала наркотики

08.07.14 15:23 0 728
Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції встановили, що жінка не тільки розповсюджувала дурман серед мешканців обласного центру, а й сама вживала наркотики.

Затримали 36-річну Тетяну під час оперативної закупки у її помешканні. Рівнянка збувала за 400 гривень поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка згідно висновків експерта являється психотропною речовиною — метамфетамін.

Під час обшуку в помешканні зловмисниці виявили та вилучили 140 пігулок білого кольору, які в своєму складі містять речовину, що відноситься до прекурсорів для виготовлення наркотиків та поліетиленовий пакет вагою близько двох грамів з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка згідно висновків експерта являється психотропною речовиною — метамфетамін.

Жінка сама виховує 4-річну та 10-ти річну донечок. Раніше судима за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків, однак у 2008 році отримала покарання у вигляді умовного терміну.

Тетяна розповіла працівникам міліції, що у виготовленні наркотику їй допомагав товариш. Наразі правоохоронці встановлюють особу її горе-друга.

Зловмисниця не заперечує факти збуту наркотичних речовини, розповідає про те, що, що таким чином вона хотіла підзаробити, адже ніде не працює та не має коштів для власного існування та виховання діток.

— За фактами збуту та зберігання відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), за частиною 1 статті 309 (зберігання наркотиків). та за частиною 1 статті 311( незаконне зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України,— зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник, — Триває досудове розслідування.

Наразі жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених статтями 309 та 307 Кримінального кодексу України.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ