На Хмельниччині красилівські правоохоронці вирахували вандала, який вчинив погром на місцевому цвинтарі

На Хмельниччині красилівські правоохоронці вирахували вандала, який вчинив погром на місцевому цвинтарі

09.07.14 09:03 0 1067
Зловмисник розбив 10 дороговартісних надгробків. Хлопець стверджує, що перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і не контролював свої дії.

Громадськість міста Красилова вкрай обурив факт вандалізму, який було вчинено на території міського кладовища — невідомий зловмисник пошкодив 10 надгробних пам’ятників.

Оперативникам довелося добряче попрацювати, щоб вийти на слід зловмисника. Ним виявився 18-річний житель сусіднього з райцентром села. Хлопець зізнався у скоєному і розповів, що він часто ходив в Красилів і назад саме через цей цвинтар.

За словами підозрюваного, тієї ночі, коли все сталося, він добряче напився, і коли повертався додому звичною дорогою через кладовище, розум буквально потьмарився. Він не контролював себе і почав бити по надгробках руками і ногами. В результаті таких дій 10 пам’ятників, більшість із яких — гранітні, були пошкоджені.

Наразі підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська обласна рада ...
Наступна новина: Марлос: "Я дуже сподіваюся ...

КОМЕНТАРІ