На Хмельниччині рятувальники навчали безпечної поведінки вихованців оздоровчого табору

На Хмельниччині рятувальники навчали безпечної поведінки вихованців оздоровчого табору

09.07.14 13:19 0 1096
Багато років поспіль оздоровчий табір «Подолянчик», що у смт. Антоніни Красилівського району відвідує безліч дітей. Цьогоріч до табору, що розпочав свою роботу з 23 червня і працюватиме до 14 липня, на відпочинок приїхало – 77 дітлахів.

Щоб їм ще раз нагадати про необхідність збереження свого життя та здоров’я та з метою безпечного відпочинку 8 липня до табору завітали рятувальники Красилівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області. До них також долучилися працівники Антонінського пожежно-рятувального поста та центру первинної медичної допомоги.

Дітям продемонстрували пожежно-рятувальну техніку, обладнання, тепловідбивні костюми та методи гасіння пожеж. Медпрацівники навчали надавати першу медичну допомогу, розповіли про найпоширеніші травми, про особливості та профілактику захворювань, що найчастіше виникають у літній період.

З дітьми рятувальники провели бесіди та цікаві вікторини, а також роздали пам’ятки та листівки на протипожежну тематику, з правилами поведінки на воді, в лісі, під час збирання грибів.

Наостанок маленькі вихованці табору подякували відвідувачам за цікаву та корисну інформацію, та пообіцяли, що надовго збережуть спогади про побачене та почуте.

Красилівський РС ГУ ДСНС

У Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина прийматиме ...

КОМЕНТАРІ