В Україні визначать найкращих бухгалтерів

В Україні визначать найкращих бухгалтерів

09.07.14 09:19 0 696
Другий Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України», який стартував 20 червня, триватиме до 31 жовтня у вигляді on-line рейтингу.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, із рейтингом можна ознайомитись тут.

« Україна перебуває у важкому економічному та політичному стані. Державі необхідно в найбільш стислі терміни підняти економіку, а для цього їй потрібні активні, кваліфіковані й грамотні фахівці. Таких фахівців необхідно виявити і використовувати їхні знання та досвід у відродженні економіки. Одним із інструментів досягнення цього є конкурс «Кращий бухгалтер України», – зазначають організатори.

Завданням конкурсу є створення платформи для спілкування, де професіонали зможуть поділитися своїм досвідом і стати своєрідними наставниками для інших бухгалтерів і тих, хто лише починає свою кар’єру в цій сфері. Переможці третього етапу конкурсу – шість фіналістів – зможуть вплинути на законодавчу базу країни і дати свої рекомендації у формуванні плану Міністерства фінансів України в області методології й розвитку бухгалтерського обліку на 2015 рік.

Організаторами заходу є Львівський обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» та Управління економіки Львівської міської ради, за підтримки Міністерства фінансів України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ