У Чернігові «вишивають» площу перед музично-драматичним театром

У Чернігові «вишивають» площу перед музично-драматичним театром

09.07.14 12:13 0 652
У Чернігові громадські активісти малюють величезний чорно-біло-червоний орнамент української вишивки безпосередньо на плитці, викладеній перед обласним академічним українським музично-драматичним театром ім. Т. Г. Шевченка.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Театр не проти, ця доріжка – для нього і для всіх чернігівців», – сказав організатор мистецької акції, представник громадської організації «Молодь проти» Максим Богомаз.

За його словами, довжина малюнка – близько 25 м, ширина – майже 4 м.

У Чернігові «вишивають» площу перед музично-драматичним театром. Фото: vk.com

У Чернігові «вишивають» площу перед музично-драматичним театром. Фото: pik.cn.ua

Ініціатори нанесення орнаменту на плитку кажуть, що не оформляли жодних дозволів, але це їм вибачать, бо навіть міським чиновникам малюнок подобається.

«Звичайно, те, що молодь робить, трішки не вписується у правову площину. Але я думаю, що їхнє прагнення зробити щось красиве для міста і його мешканців певною мірою нівелює те невеличке порушення, яке є в їхніх діях. Тому що вони роблять гарну, важливу справу», – прокоментував подію перший заступник міського голови Микола Миргородський.

Він висловив готовність знайти людей, які підтримають активістів фінансово. А поки що вони збирають гроші на фарбу в скриньку, яку ставлять на сходи драмтеатру.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ